Framtidståget

Framtidståget är antagligen den roligaste och viktigaste träningen i veckan för våra juniorer. På fredagar stänger vi av banans första 10 hål mellan 16:30 och 18:30 för att våra juniorer skall kunna komma ut och träna på banan. Detta är en unik möjlighet och det är kul och se att det har varit ett så bra deltagande under 2017. Till årets säsong satsar vi mot nya härliga möten och erfarenheter ute på golfbanan på fredagar och förhoppningsvis många andra dagar.

Framtidtåget våren 2018 är:                                                                           Framtidståget hösten 2018 är:

4 maj                                                                                                                    31 augusti
11 maj                                                                                                                   7 september
18 maj                                                                                                                  14 september
25 maj                                                                                                                  21 september
1 juni
8 juni

Fredagen den 8/6 var det avslutning på vårens Framtidståg. Efter några hål i strålande väder avslutades kvällen med grillad hamburgare. Stort tack till alla grymma juniorer som varit med under våren. Vill även passa på att tacka alla föräldrar som varit med och gjort detta möjligt. Ha en underbar sommar, svinga lugnt och så ses vi ute på klubben

Ps. Fredagen den 31/8 är det återigen dags för Framtidståget efter sommaruppehållet.
Hjärtligt välkomna då!

Ledare/föräldrar kommer finnas på plats och få ut juniorerna på banan. De kommer även gå med och hjälpa till under spelet.Juniorerna får själva ta med sig en flaska att fylla med vatten. Vi kommer hålla på i 2 timmar och under den tiden försöker vi spela så många hål som möjligt, vill juniorerna spela fler hål utöver de 2 timmarna så sker det under förälderns ansvar. Juniorerna får jättegärna spela längre men i respekt mot ledarna på plats så sker detta under föräldrarnas ansvar efter kl 18:30.

Ingenting på Bredareds GK kommer vara obligatoriskt utan vi ser det som att vi ger era juniorer möjligheter till träning om de själva vill. Det är därför ingen anmälan till framtidståget men liksom söndagsträningarna så ser vi gärna att man meddelar om man inte kan komma. Framtidståget är en unik möjlighet och målet är att alla juniorer som är med på söndagsträningarna skall också vara med så många gånger som möjligt på framtidståget. Framtidståget ger era barn möjlighet till ytterligare en träning i veckan.

Under fredagarna kommer vi eventuellt få hjälp av några av de äldre juniorerna.De kommer i så fall finnas med ute på banan och visa nya häftiga slag med mera.

Vi ser gärna att ni föräldrar går med era barn när de spelar för att hjälpa dem, ni behöver inte vara golfkunniga men vi har sett att det underlättar om några vuxna går med i varje boll. Vill ni ta med er klubborna själva så gör gärna det och ta tillfället i akt! Vi skulle även vilja att fler föräldrar skulle kunna tänka sig att hjälpa till under någon av fredagarna, om vi samarbetar blir arbetet per person inte så ansträngande och vi kan lova att ni får mycket tillbaka i form av nya bekantskaper och en hel drös med glädje. Skicka gärna ett mail till info@bredaredsgk.se om ni skulle kunna tänka er att hjälpa till under någon av dessa datum.

Varför anordnar vi Framtidståget?!

Vi upplever alla att golf är som roligast på banan! Vart tränar hockeyspelaren, fotbollspelaren, basketspelaren under sina säsonger?
- Under säsong bedrivs det givetvis träning på respektive arena. Bredareds GK tror på tanken att träna så spellikt som möjligt för bästa inlärning och att spelare kopplar träning med spel.

I vår idrott behöver alla spelare i större utsträckning bedriva träning på banan oavsett om du är nybörjare eller elit därav vår gemensamma satsning på Framtidståget.

Vi ses på banan!

Huvudansvariga/kontaktpersoner:

Mattias Karlsson (0709838226) kommer att var huvudansvarig för Framtidståget under 2018.

OPG_original_RGB
ReleaseIT-(1)