Fyrkampen Dam 2018

Vi är 4 klubbar som möts och spelar 18hål slaggolf (5 över par) med shutgonstart.

Deltagande klubbar:

Borås                    23 maj
Ulricehamn         20 juni
Bredared            15  augusti
Alingsås              19 september

10 damer spelar från varje lag och de 8 bästa resultaten räknas.

Fyrkampen Herr 2018

Förra året 2016 firade vi 10-årsjubileum med vårt deltagande i Fyrkampen/20-manna. Och som vi gjorde det! För första gången blev vi totalsegrare. I år skallvi visa att detta på intet sätt var någon tillfällighet.

Att tävlingen heter Fyrkampen/20-manna ligger däri att det är 4 deltagandeklubbar med 20 tävlande från varje klubb. Vid varje tävlingstillfälle är vi alltsåtotalt 80 deltagare och vi tillämpar shotgunstart.

Speldatum 2018:

Borås GK                 18/5
Ulricehamns GK    12/6
Bredareds GK         13/8
Alingsås GK             7/9

Deltagarna kvalificerar sig genom sina resultat i föregående Fyrkamp och i den Antikrunda som spelas närmast inpå varje Fyrkamp. De 10 bästa från respektive tävling blir uttagna. Spelare har möjlighet att delta från och med det år han

fyller 65 år. Tävlingsformen är slaggolf och prispengar delas ut till de 10 individuellt bästa i varje Fyrkamp. En lagtävling räknas också ihop där de 18 bästa individuella resultaten från varje klubb summeras.

Jag upplever att de som blir uttagna sätter en stor ära i att få representera vår klubb och samtidigt få möjlighet att träffa spelare från övriga klubbar.
De gör också allt vad de kan för att sprida Golf, Glädje och Gemenskap.

/ Jan-Gunnar Ericsson

FÄRGBOLAGET