Fyrkampen Dam 2019

Vi är 4 klubbar som möts och spelar 18 hål slaggolf (5 över par) med shutgonstart.

Speldatum 2019:

Borås                    Onsdag 18 september
Ulricehamn         Onsdag 5 juni
Bredared              Tisdag 21 maj
Alingsås                Tisdag 13 augusti

10 damer spelar från varje lag och de 8 bästa resultaten räknas.

Fyrkampen Herr 2019

År 2016 firade vi 10-årsjubileum med vårt deltagande i Fyrkampen/20-manna och som vi gjorde det! För första gången blev vi totalsegrare. Till denna säsong  skall visa att detta på intet sätt var någon tillfällighet.

Anledningen till att tävlingen heter Fyrkampen/20-manna ligger däri att det är 4 deltagandeklubbar med 20 tävlande från varje klubb. Vid varje tävlingstillfälle är vi alltså totalt 80 deltagare och vi tillämpar shotgunstart.

Speldatum 2019:

Borås GK                         Onsdag 11 september
Ulricehamns GK            Torsdag 13 juni
Bredareds GK                 Måndag 13 maj
Alingsås GK                    Fredag 23 augusti

Deltagarna kvalificerar sig genom sina resultat i föregående Fyrkamp och i den Antikrunda som spelas närmast inpå varje Fyrkamp. De 10 bästa från respektive tävling blir uttagna. Spelare har möjlighet att delta från och med det år han fyller 65 år. Tävlingsformen är slaggolf och prispengar delas ut till de 10 individuellt bästa i varje Fyrkamp. En lagtävling räknas också ihop där de 18 bästa individuella resultaten från varje klubb summeras.

Jag upplever att de som blir uttagna sätter en stor ära i att få representera vår klubb och samtidigt få möjlighet att träffa spelare från övriga klubbar.
De gör också allt vad de kan för att sprida Golf, Glädje och Gemenskap.

/ Jan-Gunnar Ericsson

OnePartnerGrope_loga