Fyrkampen Dam 2019

Vi är 4 klubbar som möts och spelar 18 hål slaggolf (5 över par) med shutgonstart.

Deltagande klubbar:

Borås
Ulricehamn
Bredared
Alingsås

10 damer spelar från varje lag och de 8 bästa resultaten räknas.

Fyrkampen Herr 2019

År 2016 firade vi 10-årsjubileum med vårt deltagande i Fyrkampen/20-manna och som vi gjorde det! För första gången blev vi totalsegrare. Till denna säsong  skall visa att detta på intet sätt var någon tillfällighet.

Anledningen till att tävlingen heter Fyrkampen/20-manna ligger däri att det är 4 deltagandeklubbar med 20 tävlande från varje klubb. Vid varje tävlingstillfälle är vi alltså totalt 80 deltagare och vi tillämpar shotgunstart.

Speldatum 2019:

Borås GK
Ulricehamns GK
Bredareds GK
Alingsås GK

Deltagarna kvalificerar sig genom sina resultat i föregående Fyrkamp och i den Antikrunda som spelas närmast inpå varje Fyrkamp. De 10 bästa från respektive tävling blir uttagna. Spelare har möjlighet att delta från och med det år han fyller 65 år. Tävlingsformen är slaggolf och prispengar delas ut till de 10 individuellt bästa i varje Fyrkamp. En lagtävling räknas också ihop där de 18 bästa individuella resultaten från varje klubb summeras.

Jag upplever att de som blir uttagna sätter en stor ära i att få representera vår klubb och samtidigt få möjlighet att träffa spelare från övriga klubbar.
De gör också allt vad de kan för att sprida Golf, Glädje och Gemenskap.

/ Jan-Gunnar Ericsson

RevisionsGruppen_loga