Golfhäftet 2019

Golfhäftet ger dig möjligheten att spela golf till halv greenfee på över 900 golfbanor i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, Storbritannien, Irland och Italien. Du betalar endast 495:- för Golfhäftet, vilket betyder att du redan efter 2-3 golfrundor sparar pengar. Du bokar tid eller besöker den golfklubb du vill spela precis som vanligt. På golfbanan visar du upp Golfhäftet-kortet och spelar därefter till halv greenfee.

Spela några av Nordens och Europas bästa golfbanor till halv greenfee, planera din golfweekend eller skapa egna golfpaket — köp Golfhäftet 2018.

Nu har du möjlighet att köpa Golfhäftet direkt över internet samtidigt som du stödjer Bredareds Golfklubb. Vid köp av Golfhäftet så skickas detta hem till din brevlåda. Köp Golfhäftet genom att klicka på länken nedan

Köpa Golfhäftet 2019

Exakta_loga