BEST WESTERN Hotell i Borås

Best Western Plus Hotell Borås

Varmt välkommen till Borås mysigaste hotell. Hotellet ligger mitt i centrum.

Vi erbjuder Borås mest personliga golfpaket. För 860 kr per person så ingår övernattning med frukost och greenfee.

Garageplats går att förboka.

Bokning sker på telefon 033 799 01 00 eller på mail info@hotellboras.se

Quality Hotel Grand Borås

Varmt välkommen till Borås mest populära hotell!

Quality Hotel Grand är centralt beläget i Borås med 158 härliga rum. Hotellet har en mycket uppskattad konferensavdelning, restaurang, bar, nattklubb, och närliggande garage. I huset finns även Ciluette City Spa som erbjuder ett stort urval av behandlingar samt en härlig relaxavdelning.

Vi erbjuder golfpaket med garanterade starttider. Del i dubbel, frukostbuffé och greenfee 843:- per person. Enkelrum 1043:-

Mer info hittar du här!

Vid bokning, uppge kod: "BRED".

Bokning sker på 033-799 00 00

Börshults Gård

Bo i lugn och ro:
På vardagar är priset 795 kr och helgdagar och röda dagar är priset 845 kr, mer kostar det inte att bo en natt på Börshult Gårdshotell och spela golf en hel dag hos oss Bredareds Golfklubb. Hotell ligger i Sandhult strax utanför Borås och inhyser ett bekvämt boende i sekelskiftesmiljö utöver det vanliga. Kombinera ditt boende på Börshult Gårdshotell med golf hos oss på Bredareds Golfklubb.

Till Börshult Gård tar du dig på mindre än 10 minuter från Bredareds Golfklubb.

Är du övernattande golfgäst hos oss så serverar vi en 3-rätters middag för endast 320:- om du önskar.

För endast 795* kr vardagar får du:
- En natts övernattning på Börshult Gårdshotell, inklusive frukost

- Garanterad greenfee för en hel dags spel hos Bredareds GK
- Banguide

För endast 845* kr helgdagar och röda dagar får du:

- En natts övernattning på Börshult Gårdshotell, inklusive frukost
- Garanterad greenfee för en hel dags spel hos Bredareds GK
- Banguide

*Priset gäller privatpersoner.
Du bokar ditt golfpaket på Börshult Gård på telefon

Comfort Hotel Jazz

Varmt välkomna till Comfort Hotel Jazz!

Vi är belägna på Borås huvudgata, Allégatan, mitt i city. Hotellet består av två delar: huvudbyggnaden med reception, restaurang/bar, gym & bastu, varmgarage och 97 hotellrum samt Bakfickan (100 m bort) med hangout och ytterligare 45 hotellrum.  Alla rum är har kostnadsfri trådlös internetuppkoppling. Vi erbjuder prisvärda golfpaket med garanterade starttider.

Pris per person i dubbelrum: från 695:-, enkelrum: från 895:-
Priserna inkluderar frukostbuffé och en greenfee.
Vid bokning uppge boningskod: ”BRED”

Boka på telefon: 033-799 45 00 eller e-post: co.jazz@choice.se

Scandic Plaza Borås

Hotellet ligger i centrala Borås och har nära till det mesta som staden kan erbjuda. Vi erbjuder rymliga rum, restaurang- och konferenslokaler samt en relaxavdelning med Borås kanske vackraste utsikt. Vår restaurang "SCALA" erbjuder en underbar meny för information gå till www.scandickoket.se. Scandic Plaza är ett Svanenmärkt hotell och vi serverar KRAV-frukost.

Vi erbjuder golfpaket alla dagar!Flex
Med det här fullt flexibla priset kan du boka, ändra eller avboka din reservation ända fram till ankomstdagen utan debitering. Frukostbuffé ingår i priset.

Vid bokning uppge kod: "BOGEY"

Bokningen kan ske på tel: +46 33 785 82 00 eller per mail borasplaza@scandichotles.com

Vi önskar Er varmt välkomna till oss!

VSB_loga
sveba_loga