BEST WESTERN Hotell i Borås

Varmt välkommen till Borås charmigaste hotell! BEST WESTERN Hotell Borås är centralt beläget vid lugn gata. I huset ligger också den omtyckta Restaurangen Renässans.

Vi erbjuder Borås mest personliga golfpaket med spel på Bredareds Golfklubb. Pris per person, 758:-inkl. frukostbuffé och greenfee.
Garageplats går att förboka.

Uppge koden: "BOLL" vid bokning. Bokning sker på telefon: 033-799 01 00

Quality Hotel Grand Borås

Varmt välkommen till Borås mest populära hotell!

Quality Hotel Grand är centralt beläget i Borås med 158 härliga rum. Hotellet har en mycket uppskattad konferensavdelning, restaurang, bar, nattklubb, och närliggande garage. I huset finns även Ciluette City Spa som erbjuder ett stort urval av behandlingar samt en härlig relaxavdelning.

Vi erbjuder golfpaket med garanterade starttider. Del i dubbel, frukostbuffé och greenfee 843:- per person. Enkelrum 1043:-

Mer info hittar du här!

Vid bokning, uppge kod: "BRED".

Bokning sker på 033-799 00 00

Börshults Gård

Bo i lugn och ro:
795 kr, mer kostar det inte att bo en natt på Börshult Gårdshotell och spela golf en hel dag hos oss Bredareds Golfklubb. Hotell ligger i Sandhult strax utanför Borås och inhyser ett bekvämt boende i sekelskiftesmiljö utöver det vanliga. Kombinera ditt boende på Börshult Gårdshotell med golf hos oss på Bredareds Golfklubb.

Till Börshult Gård tar du dig på mindre än 10 minuter från Bredareds Golfklubb.

Är du övernattande golfgäst hos oss så serverar vi en 3-rätters middag för endast 295:- om du önskar.

För endast 795 kr* får du:
- En natts övernattning på Börshult Gårdshotell, inklusive frukost

- Garanterad greenfee för en hel dags spel hos Bredareds Golfklubb
- Banguide

*Priset gäller privatpersoner, både vardag och helg.
Du bokar ditt golfpaket på Börshult Gård på telefon

Comfort Hotel Jazz

Varmt välkomna till Comfort Hotel Jazz!

Vi är belägna på Borås huvudgata, Allégatan, mitt i city. Hotellet består av två delar: huvudbyggnaden med reception, restaurang/bar, gym & bastu, varmgarage och 97 hotellrum samt Bakfickan (100 m bort) med hangout och ytterligare 45 hotellrum.  Alla rum är har kostnadsfri trådlös internetuppkoppling och kaffe finns gratis dygnet runt. Vi erbjuder prisvärda golfpaket med garanterade starttider.

Pris per person i dubbelrum: från 695:-, enkelrum: från 895:-
Priserna inkluderar frukostbuffé och en greenfee.
Vid bokning uppge boningskod: ”BRED”

Boka på telefon: 033-799 45 00 eller e-post: co.jazz@choice.se

Scandic Plaza Borås

Hotellet ligger i centrala Borås och har nära till det mesta som staden kan erbjuda. Vi erbjuder rymliga rum, restaurang- och konferenslokaler samt en relaxavdelning med Borås kanske vackraste utsikt. Vår restaurang "SCALA" erbjuder en underbar meny för information gå till www.scandickoket.se. Scandic Plaza är ett Svanenmärkt hotell och vi serverar KRAV-frukost.

Vi erbjuder golfpaket alla dagar!Flex
Med det här fullt flexibla priset kan du boka, ändra eller avboka din reservation ända fram till ankomstdagen utan debitering. Frukostbuffé ingår i priset.

Vid bokning uppge kod: "BOGEY"

Bokningen kan ske på tel: +46 33 785 82 00 eller per mail borasplaza@scandichotles.com

Vi önskar Er varmt välkomna till oss!

7fast
fargbolaget