Det är med stor stolthet vi återigen kan presentera vårt koncept GOLF PÅ DINA VILLKOR! Vårt mål är att varje medlem skall vara nöjd med sitt medlemskap i vår förening när säsongen närmar sig sitt slut. Vi tror inte att golfspelaren/medlemen har lika stora möjligheter att spela golf under hela livet, därför har vi skapat medlemsskapsformer som passar i stort sett alla, alltid! Gå gärna in och titta i vår medlemsbroshyr, vi har ett stort utbud av medlemskap.

Golf är nu klassas som friskvårdsbidrag

En härlig nyhet som innebär att du som har friskvårdspeng på jobbet kan nu använda detta till golfspelet. För mer information klicka in på friskvårdsbidraget på startsidan.

I nedanstående länk kan du läsa om vårt "fina utbud" med medlemskap under 2018. Dyker det upp frågor eller funderingar, tveka inte att ringa vårt kansli eller skicka ett mail.

Telefon: 033-24 54 20

E-post: info@bredaredsgk.se

Du som är Flexipunktmedlem i Bredareds Golfklubb kan ladda på med fler punkter ifall dem tar slut, 1 spelpunkt motsvarar 1 krona. Kom in på kansliet så hjälper vi dig.

 

Medlemsbroschyr 2019

Vi i Bredareds Golfklubb blir stöttade av Gräsroten för ungdomsidrotten i Sverige. Vill du vara med och stödja klubben   och vår juniorsatsning gå gärna in på svenskaspel.se/grasroten och läs mer.

byggcenter
ReleaseIT-(1)
putsOtegel
stadsportalen
carlsson
parker
abri
goran
boras-elskap
OPG_original_RGB
VSB-Logga.pdf
brunnborr
FÄRGBOLAGET
pecon
weland
elektrokyl
EXVI_Teeskylt_297x210_2018
desktop
fristad_plast
ca_fastigheter
bucksbo
cadcraft
sl_8032_c_pos_r2 (1)
boarding
fotriktigt
sjomarkens_svets
musiklagret
grolls
BBS Design
Näslunds Elektriska_Logo
maklarhuset
fristads_express
paroy
boras-akustik
holgers
bilia
hotcool
skandia_maklarna
fristad_konsult
boras-el
lbc
proimp
dammrattan