Det är med stor stolthet vi återigen kan presentera vårt koncept GOLF PÅ DINA VILLKOR! Vårt mål är att varje medlem skall vara nöjd med sitt medlemskap i vår förening när säsongen närmar sig sitt slut. Vi tror inte att golfspelaren/medlemen har lika stora möjligheter att spela golf under hela livet, därför har vi skapat medlemsskapsformer som passar i stort sett alla, alltid! Gå gärna in och titta i vår medlemsbroshyr, vi har ett stort utbud av medlemskap.

Golf är nu klassas som friskvårdsbidrag

En härlig nyhet som innebär att du som har friskvårdspeng på jobbet kan nu använda detta till golfspelet. För mer information klicka in på friskvårdsbidraget på startsidan.

I nedanstående länk kan du läsa om vårt "fina utbud" av medlemskap. Dyker det upp frågor eller funderingar, tveka inte att ringa vårt kansli eller skicka ett mail.

Telefon: 033-24 54 20
info@bredaredsgk.se

Du som är Flexipunktmedlem i Bredareds Golfklubb kan ladda på med fler punkter ifall dem tar slut, 1 spelpunkt motsvarar 1 krona. Kom in på kansliet så hjälper vi dig.

Medlemsbroschyr 2019

Vi i Bredareds Golfklubb blir stöttade av Gräsroten för ungdomsidrotten i Sverige. Vill du vara med och stödja klubben   och vår juniorsatsning gå gärna in på svenskaspel.se/grasroten och läs mer.

OnePartnerGrope_loga
hotcool
färgbolaget_loga
musiklagret
elektrokyl
weland
boras-elskap
sveba_loga
boarding
fristad_plast
BBS Design
pecon
fotriktigt
sjomarkens_svets
dammrattan
stadsportalen
Exakta_loga
holgers
Hyrab_loga
bilia
fristads_express
ReleaseIT_loga
Näslunds Elektriska_Logo
boras-akustik
sl_8032_c_pos_r2 (1)
byggcenter
goran
paroy
abri
JATravle_loga
lbc
brunnborr
fristad_konsult
Desktop_loga
skandia_maklarna
RevisionsGruppen_loga
carlsson
grolls
VSB_loga
boras-el
cadcraft
ca_fastigheter
parker
maklarhuset
proimp