Det är med stor stolthet vi återigen kan presentera vårt koncept GOLF PÅ DINA VILLKOR! Vårt mål är att varje medlem skall vara nöjd med sitt medlemskap i vår förening när säsongen närmar sig sitt slut. Vi tror inte att golfspelaren/medlemen har lika stora möjligheter att spela golf under hela livet, därför har vi skapat medlemsskapsformer som passar i stort sett alla, alltid! Gå gärna in och titta i vår medlemsbroshyr, vi har ett stort utbud av medlemskap.

Du som är Premium medlem i Bredareds GK och blev det före 2011 har 400:- rabatt på medlemskapet, det vill säga medlemskapet kostar 4.499:- för dig. Du har också förmåner som till exempel har du alltid 10% rabatt i vår shop vid köp över 100 kr och även möjlighet att utnyttja våra fina greenfee-samarbeten som vi har med närliggande klubbar.

I nedanstående länk kan du läsa om vårt "fina utbud" med medlemskap under 2018. Dyker det upp frågor eller funderingar, tveka inte att ringa vårt kansli eller skicka ett mail.

Telefon: 033-24 54 20

E-post: info@bredaredsgk.se

Medlemsbroschyr 2018

Vi i Bredareds Golfklubb blir stöttade av Gräsroten för ungdomsidrotten i Sverige. Vill du vara med och stödja klubben   och vår juniorsatsning gå gärna in på svenskaspel.se/grasroten och läs mer.

dammrattan
goran
carlsson
desktop
parker
cadcraft
maklarhuset
fristad_plast
boras-elskap
7fast
elektrokyl
grolls
brunnborr
skandia_maklarna
Macforum-Black
weland
boarding
rehab
burgerking
fotriktigt
lbc
stema
OPG_original_RGB
musiklagret
proimp
putsOtegel
vsb
bucksbo
swedbank
Näslunds Elektriska_Logo
abri
holmgrens
fristad_konsult
fristads_express
pecon
boras-akustik
mann
bbs
hotcool
ca_fastigheter
fargbolaget
sjomarkens_svets
stadsportalen
holgers
boras-el
vindspelet
bilia
ica
byggcenter
paroy