Det är med stor stolthet vi återigen kan presentera vårt koncept GOLF PÅ DINA VILLKOR! Vårt mål är att varje medlem skall vara nöjd med sitt medlemskap i vår förening när säsongen närmar sig sitt slut. Vi tror inte att golfspelaren/medlemen har lika stora möjligheter att spela golf under hela livet, därför har vi skapat medlemsskapsformer som passar i stort sett alla, alltid! Gå gärna in och titta i vår medlemsbroshyr, vi har ett stort utbud av medlemskap.

Golf är nu klassas som friskvårdsbidrag

En härlig nyhet som innebär att du som har friskvårdspeng på jobbet kan nu använda detta till golfspelet. För mer information klicka in på friskvårdsbidraget på startsidan.

I nedanstående länk kan du läsa om vårt "fina utbud" av medlemskap. Dyker det upp frågor eller funderingar, tveka inte att ringa vårt kansli eller skicka ett mail.

Telefon: 033-24 54 20
info@bredaredsgk.se

Du som är Flexipunktmedlem i Bredareds Golfklubb kan ladda på med fler punkter ifall dem tar slut, 1 spelpunkt motsvarar 1 krona. Kom in på kansliet så hjälper vi dig.

Medlemsbroschyr 2019

Vi i Bredareds Golfklubb blir stöttade av Gräsroten för ungdomsidrotten i Sverige. Vill du vara med och stödja klubben   och vår juniorsatsning gå gärna in på svenskaspel.se/grasroten och läs mer.

boarding
brunnborr
dammrattan
byggcenter
goran
bilia
färgbolaget_loga
skandia_maklarna
abri
grolls
Hyrab_loga
parker
maklarhuset
Desktop_loga
elektrokyl
lbc
boras-elskap
musiklagret
paroy
cadcraft
fristad_plast
BBS Design
RevisionsGruppen_loga
fristads_express
boras-el
sveba_loga
Exakta_loga
carlsson
weland
sjomarkens_svets
ReleaseIT_loga
holgers
OnePartnerGrope_loga
boras-akustik
ca_fastigheter
Näslunds Elektriska_Logo
fristad_konsult
JATravle_loga
fotriktigt
stadsportalen
hotcool
VSB_loga
proimp
sl_8032_c_pos_r2 (1)
pecon