Det är med stor stolthet vi återigen kan presentera vårt koncept GOLF PÅ DINA VILLKOR! Vårt mål är att varje medlem skall vara nöjd med sitt medlemskap i vår förening när säsongen närmar sig sitt slut. Vi tror inte att golfspelaren/medlemen har lika stora möjligheter att spela golf under hela livet, därför har vi skapat medlemsskapsformer som passar i stort sett alla, alltid! Gå gärna in och titta i vår medlemsbroshyr, vi har ett stort utbud av medlemskap.

Golf är nu klassas som friskvårdsbidrag

En härlig nyhet som innebär att du som har friskvårdspeng på jobbet kan nu använda detta till golfspelet. För mer information klicka in på friskvårdsbidraget på startsidan.

I nedanstående länk kan du läsa om vårt "fina utbud" av medlemskap. Dyker det upp frågor eller funderingar, tveka inte att ringa vårt kansli eller skicka ett mail.

Telefon: 033-24 54 20
info@bredaredsgk.se

Du som är Flexipunktmedlem i Bredareds Golfklubb kan ladda på med fler punkter ifall dem tar slut, 1 spelpunkt motsvarar 1 krona. Kom in på kansliet så hjälper vi dig.

Medlemsbroschyr 2019

Vi i Bredareds Golfklubb blir stöttade av Gräsroten för ungdomsidrotten i Sverige. Vill du vara med och stödja klubben   och vår juniorsatsning gå gärna in på svenskaspel.se/grasroten och läs mer.

ca_fastigheter
fristad_plast
maklarhuset
BBS Design
fotriktigt
hotcool
sveba_loga
paroy
Desktop_loga
JATravle_loga
sl_8032_c_pos_r2 (1)
byggcenter
skandia_maklarna
fristads_express
cadcraft
fristad_konsult
lbc
goran
musiklagret
Hyrab_loga
weland
Näslunds Elektriska_Logo
carlsson
parker
proimp
dammrattan
RevisionsGruppen_loga
elektrokyl
färgbolaget_loga
brunnborr
pecon
Exakta_loga
boras-akustik
ReleaseIT_loga
stadsportalen
bilia
grolls
boarding
sjomarkens_svets
abri
OnePartnerGrope_loga
VSB_loga
holgers
boras-elskap
boras-el