Det är med stor stolthet vi återigen kan presentera vårt koncept GOLF PÅ DINA VILLKOR! Vårt mål är att varje medlem skall vara nöjd med sitt medlemskap i vår förening när säsongen närmar sig sitt slut. Vi tror inte att golfspelaren/medlemen har lika stora möjligheter att spela golf under hela livet, därför har vi skapat medlemsskapsformer som passar i stort sett alla, alltid! Gå gärna in och titta i vår medlemsbroshyr, vi har ett stort utbud av medlemskap.

Du som är Premium medlem i Bredareds GK och blev det före 2011 har 400:- rabatt på medlemskapet, dvs medlemskapet kostar 4.399:- för dig. Du har också förmåner som till exempel har du alltid 10% rabatt i vår shop vid köp över 100kr och även möjlighet att utnyttja våra greenfee-samarbeten som vi har med våra närliggande klubbar.

I nedanstående länk kan du läsa om vårt "smörgåsbord" med medlemskap under 2017. Dyker det upp frågor eller funderingar, tveka inte att ringa vårt kansli eller skicka ett mail.

Telefon: 033-24 54 20

E-post: info@bredaredsgk.se

Medlemsbroschyr 2018

Vi i Bredareds Golfklubb blir stöttade av Gräsroten för ungdomsidrotten i Sverige. Vill du vara med och stödja klubben   och vår juniorsatsning gå gärna in på svenskaspel.se/grasroten och läs mer.

fotriktigt
hotcool
desktop
boarding
parker
musiklagret
stema
skandia_maklarna
Macforum-Black
paroy
putsOtegel
7fast
fristad_konsult
goran
bucksbo
grolls
rehab
bbs
fargbolaget
ica
cadcraft
maklarhuset
pecon
lbc
mann
proimp
stadsportalen
elektrokyl
holgers
boras-el
abri
dammrattan
vsb
ca_fastigheter
weland
vindspelet
Näslunds Elektriska_Logo
brunnborr
bilia
byggcenter
boras-elskap
fristad_plast
carlsson
burgerking
holmgrens
boras-akustik
sjomarkens_svets
swedbank
fristads_express