Detta är Bredareds Golfklubb!

Kort om vår förening: 1992 bildades Bredareds Golfklubb i samhället Bredared en dryg mil nordväst om Borås. Klubben har växt successivt från 3-, 6- till 9 hål som stod färdiga 1998. På sensommaren 2001 var byggnationen av klubbens 9 nya hål färdiga, dessa började vi att spela på i slutet av säsongen 2001. I dag har klubben drygt 1500 aktiva medlemmar, 1370 Seniorer och 130 Juniorer.

Vår bana är mycket naturskön i en varierande terräng.
Banan är i nuläget relativt kuperad men kommer snart att ändras i utformning då klubben står inför en ombyggnadsfas. Vår bana får betraktas som en skogsbana där raka hellre än långa slag premieras med bra resultat i scorekortet. Vår drivingrange betraktas av många som den vackraste i regionen, denna är även elbelyst kvällstid och är i stort sett öppen året runt.

Det finns även ett område med puttinggreen, chipinggreen och bunker. Allt för att ge möjligheter för våra medlemmar att förbättra sin golf. Vi har också ett övningsområde på anläggningen där man både kan öva puttning och träna inspel på olika avstånd. I vårt fina klubbhus (invigdes 2006) finner du vårt kansli med golfshop, restaurang, utbildningsrum, juniorrum samt omklädningsrum.

Mellan hål 10 och 11 finns en "kaffestuga" där det bland annat
serveras dagsfärska smörgåsar, korv, glass, dricka, godis och givetvis kaffe med bulle.

Varmt välkommen till Bredareds Golfklubb som medlem eller gäst!

GOLF-GLÄDJE-GEMENSKAP

machuset