Detta är Bredareds Golfklubb!

Kort om vår förening: 1992 bildades Bredareds Golfklubb i samhället Bredared en dryg mil nordväst om Borås. Klubben har växt successivt från 3-, 6- till 9 hål som stod färdiga 1998. På sensommaren 2001 var byggnationen av klubbens 9 nya hål färdiga, dessa började vi att spela på i slutet av säsongen 2001. I dag har klubben drygt 1400 aktiva medlemmar, 1300 Seniorer och 100 Juniorer.

Vår bana är mycket naturskön i en varierande terräng och den får betraktas som en skogsbana där raka hellre än långa slag premieras med bra resultat i scorekortet. Vår drivingrange betraktas av många som den vackraste i regionen, denna är även elbelyst kvällstid och är i stort sett öppen året runt.

Det finns även ett område med puttinggreen, chipinggreen och bunker. Allt för att ge möjligheter för våra medlemmar att förbättra sin golf. Vi har också ett övningsområde på anläggningen där du både kan öva puttning och träna inspel på olika avstånd. I vårt fina klubbhus finner du vårt kansli med golfshop, restaurang, utbildningsrum, juniorrum samt omklädningsrum.

Om du känner för en fika när du är ute och spelar finns det möjlighet att köpa detta mellan hål 10 och 11 där det bland annat
serveras dagsfärska smörgåsar, korv, glass, dricka, godis och givetvis kaffe med bulle.

Varmt välkommen till Bredareds Golfklubb som medlem eller gäst!

GOLF-GLÄDJE-GEMENSKAP

I länken nedan finns information om den nya dataskyddsförordningen GDPR

Länken nedan visar att Bredareds Golfklubb är en Trygg och Säker Förening
Trygg och Säker Förening