Detta är Bredareds Golfklubb!

Kort om vår förening: 1992 bildades Bredareds Golfklubb i samhället Bredared en dryg mil nordväst om Borås. Klubben har växt successivt från 3-, 6- till 9 hål som stod färdiga 1998. På sensommaren 2001 var byggnationen av klubbens 9 nya hål färdiga, dessa började vi att spela på i slutet av säsongen 2001. I dag har klubben drygt 1400 aktiva medlemmar, 1300 Seniorer och 100 Juniorer.

Vår bana är mycket naturskön i en varierande terräng.
Till 2018 års säsong kan Bredareds Golfklubb presentera 3 stycken nya hål som kommer att öppnas i samband när vi öppnar för spel på sommargreenerna. Vår bana får betraktas som en skogsbana där raka hellre än långa slag premieras med bra resultat i scorekortet. Vår drivingrange betraktas av många som den vackraste i regionen, denna är även elbelyst kvällstid och är i stort sett öppen året runt.

Det finns även ett område med puttinggreen, chipinggreen och bunker. Allt för att ge möjligheter för våra medlemmar att förbättra sin golf. Vi har också ett övningsområde på anläggningen där du både kan öva puttning och träna inspel på olika avstånd. I vårt fina klubbhus (invigdes 2006) finner du vårt kansli med golfshop, restaurang, utbildningsrum, juniorrum samt omklädningsrum.

Om du känner för en fika när du är ute och spelar finns det möjlighet att köpa detta mellan hål 10 och 11 där det bland annat
serveras dagsfärska smörgåsar, korv, glass, dricka, godis och givetvis kaffe med bulle.

Varmt välkommen till Bredareds Golfklubb som medlem eller gäst!

GOLF-GLÄDJE-GEMENSKAP

stema
Näslunds Elektriska_Logo
holgers
7fast
carlsson
stadsportalen
elektrokyl
holmgrens
OPG_original_RGB
boras-akustik
paroy
skandia_maklarna
cadcraft
weland
bbs
bilia
boras-elskap
Macforum-Black
sjomarkens_svets
fargbolaget
fristads_express
fotriktigt
mann
fristad_plast
musiklagret
bucksbo
byggcenter
desktop
pecon
burgerking
swedbank
boras-el
goran
ica
lbc
putsOtegel
abri
ca_fastigheter
dammrattan
vsb
hotcool
proimp
boarding
rehab
brunnborr
maklarhuset
vindspelet
parker
fristad_konsult
grolls