Bo på banan

Det är med stor glädje och stolthet vi nu presenterar våra nya fräscha övernattningsstugor här på Bredareds Golfklubb! Det är fyra helt nybyggda stugor med 16 bäddar totalt. I våra stugor bor du verkligen mitt på anläggningen, ett stenkast till grillplats, puttinggreen och en pitch till klubbhuset med dusch, omklädningsrum och bastu! I varje stuga finns kylskåp, vattenkokare och en mindre uppsättning porslin.

Ta tillfället i akt och åk till oss med familjen, juniorlägret, tjej- eller grabbgänget! Vi lovar att göra allt för att ni skall få en trivsam upplevelse hos oss!

Du ser våra mycket fördelaktiga paketpriser till höger på denna sidan. Vill du "bara" hyra stugan så kostar den totalt 495 kr/natt vardagar och 595 kr/natt helger.

För att boka stuga ring: 033-245420 eller skicka mail till klubben på stuga@bredaredsgk.se

På klubben finns också permanenta husvagns/husbilsplatser med tillgång till el. Dessa är också placerade i direkt anslutning till klubbhusområdet. Kostnad per natt 100 kr.

vindspelet
ica