Bo på banan

Det är med stor glädje och stolthet vi nu presenterar våra  fräscha övernattningsstugor här på Bredareds Golfklubb! Vi har fyra stugor med 16 totalt bäddar. I våra stugor bor du verkligen mitt på anläggningen, ett stenkast till grillplats, puttinggreen och en pitch till klubbhuset med dusch, omklädningsrum och bastu! I varje stuga finns kylskåp, vattenkokare och en mindre uppsättning porslin.

Ta tillfället i akt och åk till oss med familjen, juniorlägret, tjej- eller grabbgänget! Vi lovar att göra allt för att ni skall få en trivsam upplevelse hos oss! 

Vi erbjuder ett förmånlig golfpaket där det ingår del i stuga, en heldagsgreenfee och en lunch för 560 kr/person på vardagar och 660 kr/person på helger . Vill du "bara" hyra stugan så kostar den totalt 560 kr/natt vardagar och 660 kr/natt helger. 

För att boka stuga ring: 033-245420 eller skicka mail till klubben på info@bredaredsgk.se

På klubben finns också permanenta husvagns/husbilsplatser med tillgång till el. Dessa är också placerade i direkt anslutning till klubbhusområdet. Pris för övernattning med husvagn är 100 kr om du samtidigt spelar på vår golfbana, för övriga är kostnaden 150 kr 

parker
fristads_express
boras-el
bilia
fristad_konsult
holgers
boarding
VSB_loga
paroy
fristad_plast
färgbolaget_loga
grolls
pecon
ca_fastigheter
BBS Design
cadcraft
weland
sveba_loga
RevisionsGruppen_loga
Näslunds Elektriska_Logo
Exakta_loga
fotriktigt
dammrattan
goran
boras-akustik
sjomarkens_svets
brunnborr
lbc
sl_8032_c_pos_r2 (1)
musiklagret
Desktop_loga
skandia_maklarna
abri
hotcool
proimp
byggcenter
maklarhuset
stadsportalen
JATravle_loga
elektrokyl
Hyrab_loga
carlsson
OnePartnerGrope_loga
boras-elskap
ReleaseIT_loga