Bo på banan

Det är med stor glädje och stolthet vi nu presenterar våra  fräscha övernattningsstugor här på Bredareds Golfklubb! Vi har fyra stugor med 16 totalt bäddar. I våra stugor bor du verkligen mitt på anläggningen, ett stenkast till grillplats, puttinggreen och en pitch till klubbhuset med dusch, omklädningsrum och bastu! I varje stuga finns kylskåp, vattenkokare och en mindre uppsättning porslin.

Ta tillfället i akt och åk till oss med familjen, juniorlägret, tjej- eller grabbgänget! Vi lovar att göra allt för att ni skall få en trivsam upplevelse hos oss! 

Vi erbjuder ett förmånlig golfpaket där det ingår del i stuga, en heldagsgreenfee och en lunch för 560 kr/person på vardagar och 660 kr/person på helger . Vill du "bara" hyra stugan så kostar den totalt 560 kr/natt vardagar och 660 kr/natt helger. 

För att boka stuga ring: 033-245420 eller skicka mail till klubben på info@bredaredsgk.se

På klubben finns också permanenta husvagns/husbilsplatser med tillgång till el. Dessa är också placerade i direkt anslutning till klubbhusområdet. Pris för övernattning med husvagn är 100 kr om du samtidigt spelar på vår golfbana, för övriga är kostnaden 150 kr 

RevisionsGruppen_loga
weland
färgbolaget_loga
sjomarkens_svets
lbc
fristad_plast
skandia_maklarna
ReleaseIT_loga
fristad_konsult
sveba_loga
pecon
fristads_express
brunnborr
Hyrab_loga
boras-elskap
VSB_loga
Desktop_loga
stadsportalen
musiklagret
elektrokyl
Näslunds Elektriska_Logo
carlsson
fotriktigt
proimp
cadcraft
parker
sl_8032_c_pos_r2 (1)
abri
goran
JATravle_loga
maklarhuset
byggcenter
ca_fastigheter
dammrattan
Exakta_loga
paroy
grolls
boras-el
bilia
holgers
boarding
boras-akustik
OnePartnerGrope_loga
hotcool
BBS Design